Contributie & kampgeld

Contributie

Om lid te zijn van onze vereniging dien je contributie te betalen. Hiervoor kun je een machtigingsformulier van deze website downloaden en invullen. De contributie bedraagt 13 euro per maand, deze wordt per automatische incasso afgeschreven. Van deze contributie worden allerlei zaken betaald, zoals de activiteiten tijdens de opkomsten, maar natuurlijk ook de aanschaf van nieuwe materialen en onderhoud aan ons clubhuis.

Kampgeld

Het kampgeld staat apart van de contributie. Het bedrag verschilt per speltak, zo is een zomerkamp voor de Welpen goedkoper dan voor de Explorers of Stam, omdat deze meestal in het buitenland verblijven waar de Welpen een leuke locatie in Nederland hebben.

Dit kampgeld wordt ook automatisch geincasseerd van de rekening, in 5 gelijke delen, verdeeld over de 5 maanden voorafgaand aan het zomerkamp, te weten in de maanden maart, april, mei, juni en juli.

Lidmaatschap en contributie stopzetten

Wanneer je je bij onze vereniging wilt uitschrijven, dan dien je dit bij de leiding van je speltak aan te geven. Deze zullen je uitschrijving doorgeven aan de secretaris en penningmeester.