Stam

De stam is de oudste groep binnen onze vereniging, met leden vanaf 18 jaar en ouder. Deze groep bestaat grotendeels uit leden die ook leiding zijn bij andere speltakken, en daarmee een belangrijke rol vervullen binnen onze vereniging.

De stam opereert zelfstandig en heeft dus ook geen leiding. Zij maken hun eigen plan, van een gezellige avond in het clubgebouw, tot het helpen bij grote activiteiten van de vereniging.

Waar je ons altijd wel kunt vinden is bijvoorbeeld op Koningsdag, hier bouwen we elk jaar een leuk pionierwerk over ‘De Vliet’ in het centrum van Oud-Beijerland, of bijvoorbeeld tijdens de Roparun doorkomst, waar wij elk jaar ook wat moois neer zetten om onze vereniging te promoten.