Roverscouts

De roverscouts zijn de oudste groep binnen onze vereniging, met leden vanaf 18 jaar en ouder. Deze groep bestaat grotendeels uit leden die ook leiding zijn bij andere speltakken, en daarmee een belangrijke rol vervullen binnen onze vereniging.

De roverscouts opereren zelfstandig en hebben dus ook geen leiding. Zij maken hun eigen plan, van een gezellige avond in het clubgebouw, tot het helpen bij grote activiteiten van de vereniging.

Waar je ons altijd wel kunt vinden is bijvoorbeeld op Koningsdag, hier bouwen we elk jaar een leuk pionierwerk over ‘De Vliet’ in het centrum van Oud-Beijerland, of bijvoorbeeld tijdens de Roparun doorkomst, waar wij elk jaar ook wat moois neer zetten om onze vereniging te promoten.

Lid worden

Lijkt het je leuk om lid te worden bij onze speltak? Je kunt bij ons 3x vrijblijvend komen kijken en meedraaien bij de opkomst. Dit is een goede manier om te kijken of Scouting echt wat voor je is. Vind je het toch niks? Dan ben je nergens toe verplicht, en vind je het leuk dan kun je gelijk lid worden.

Als je een keertje wilt komen kijken bij de opkomsten, neem dan contact op met de roverscouts zodat je dit kun afspreken:

Neem contact met ons op!